Reseptien uusiminen ja puolesta asiointi

Reseptin uusiminen Myyrmannin Apteekissa Vantaalla

Voit tulla hoitamaan myös toisen henkilön apteekkiasioinnin. 

Jos sinulla on lääkeresepti, joka on vanhentunut ja se pitäisi uusia, tule meille. Henkilökuntamme voi tehdä reseptisi uusimispyynnön puolestasi. Reseptin uusinnan voi tehdä myös itse ottamalla yhteyttä omaan terveysasemaan tai sähköisessä omakanta.fi-palvelussa. 

Mikäli lapsesi, omaisesi tai muu läheisesi ei pysty tekemään reseptilääkeostoksia itse, voit noutaa lääkkeet hänen puolestaan. Puolesta asiointiin tarvitset auttamasi henkilön Kela-kortin, reseptin potilasohjeen, tulostetun yhteenvedon tai Apteekkiasiointi-valtakirjan. Valtakirjan avulla voit lääkkeiden noudon lisäksi esimerkiksi uusia toisen henkilön reseptejä sekä tarkastella tämän Kela- ja lääketietoja.

Jos reseptiasiat tai puolesta asiointi herättävät mitään kysyttävää, poikkea käymään apteekissamme Vantaalla kauppakeskus Myyrmannissa tai soita meille. Autamme asiakkaitamme aina parhaamme mukaan.   

Ota yhteyttä

Lääkehaku kertoo lääkkeesi saatavuuden

Kuulumme kätevään Lääkehaku-palveluun, josta voit tarkastaa lääkkeiden saatavuuden meillä tai muussa apteekissa. Palvelu kertoo myös lääkkeiden vaihtokelpoisuuden. 

Tutustu Lääkehakuun ›

Sijainti Soita