Kosmetiikka

Kosmetiikkaa Myyrmannin Apteekissa Vantaalla

Meillä on hyvä valikoima laadukkaita tuotteita ihonhoitoon.

Apteekkimme monipuolisesta valikoimasta löydät tieteellisesti tutkittuja apteekista saatavia merkkituotteita vaativankin ihonhoitoon. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa mielellään oikean tuotteen valinnassa sekä esittelee mielellään sinulle erilaisia vaihtoehtoja tarpeidesi ja ihotyyppisi mukaan. Meillä on mahdollisuus myös maksuttomaan ihonkosteusmittaukseen.

Tule käymään, katsotaan mitä tarvitset! Myyrmannin Apteekki löytyy helposti Myyrmannin kauppakeskuksen yhteydestä. 

Tervetuloa ›

Valikoimastamme

APTEEKKI- JA DERMOKOSMETIIKKA

Aco

Ruotsalainen ihonhoitosarja ACO sisältää monipuolisen valikoiman tuotteita kauneudenhoitoon, iho-ongelmiin sekä henkilökohtaiseen hygieniaan. ACO:n valikoima sisältää sekä lääkevalmisteita että ihonhoitotuotteita. ACOn tuotevalikoimaan kuuluu sekä herkälle iholle sopivia ihonhoitotuotteita että lääkevalmisteita. Ihonhoitotuotteiden valikoimasta löytyy hellävaraisia, mutta tehokkaita tuotteita ihon kaikkiin tarpeisiin niin aikuisille kuin lapsille. Kasvojen- ja vartalonhoitotuotteiden lisäksi ACOlta löytyy tehokkaasti suojaavat aurinkotuotteet koko perheelle sekä omat tuotesarjat mm. vauvojen ihon hoitoon, aknesta tai ihottumasta kärsivälle iholle, intiimihygieniaan ja hiustenhoitoon.

Lue lisää ›


A-Derma

Ranskalaisen lääke- ja dermokosmetiikka-alan yritys Pierre Fabren A-DERMA-sarjan tuotteet pohjautuvat Rhealba®-kauran luonnollisesti hoitavaan voimaan sekä muihin luonnollisiin tehoaineisiin. Rhealba®-kaurasta on löydetty ja tutkittu arvokkaita ainesosia erityisesti hauraan ja herkän ihon hyvinvointiin. A-DERMAn Rhealba®-kaura on orgaanisesti viljeltyä luomukauraa.

Tuotteet sopivat kaiken ikäisille. Tuotteet testataan dermatologisesti ihotautilääkäreiden ja lastenlääkäreiden valvonnassa.


ATOPIK

Suomalainen ATOPIK-ihonhoitosarja on kehitetty herkälle iholle. Kotimaisen kauran ja metsämustikan lisäksi tuotteissa on runsaasti ihoidenttisiä aktiiviaineita, kuten prebiootteja, hyaluronihappoa, keramideja ja vitamiineja, jotka sopivat erityisen hyvin tukemaan herkän ihon luonnollista suojaa. Valikoimasta löytyy korkealaatuisia ihonhoitotuotteita niin kuivalle, ärtyneelle, ikääntyvälle kuin rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle. ATOPIKIn tuotevalikoimaan kuuluu kasvojenhoitotuotteiden lisäksi ympäristöystävälliset fysikaaliset aurinkosuojat, itseruskettavat tuotteet ja koko perheelle sopivat vartalonhoitotuotteet. Myös lapsille on oma tuotesarja. Helsingissä lähituotantona valmistetut ATOPIK-tuotteet ovat FI-Natura-sertifioitua vegaanista luonnonkosmetiikkaa. Sarjalla on myös Leaping Bunny -tunnus takeena ehdottomasta eläinkokeettomuudesta.


Avène

Ranskalaisen lääke- ja dermokosmetiikka-alan yritys Pierre Fabren Avène-ihonhoitotuotteet pohjautuvat ihoa rauhoittavaan ja pehmentävään luonnolliseen lähdeveteen. Mineraalirikas Avène Thermal-lähdevesi sisältää luonnostaan runsaasti ihoa rauhoittavia ainesosia sekä hiven- ja kivennäisaineita. Avène-sarjassa on monipuolinen valikoima tuotteita kaiken ikäisille, kaikille ihotyypeille, iho-ongelmista kärsiville, mm. couperosaiholle, kuivalle ja atooppiselle iholle sekä rasvaiselle akneiholle.

Puhtaiden raaka-aineiden ansiosta Avène-tuotteet sisältävät tavallista vähemmän säilöntäaineita. Osalla Avène-ihonhoitotuotteista on Allergia- ja Astmaliiton yhteistyötunnus. Kaikki valmisteet on testattu kliinisin kokein ihotautilääkäreiden valvonnassa.

Lue lisää ›


Aveeno

Yhdysvaltalaisessa Aveeno®-sarjassa keskeisenä ainesosana on prebioottinen kolmoiskaurayhdiste (in vitro). Kauraa sisältävä Aveeno® auttaa parantamaan ihon luonnollisen mikrobiomin tasapainoa ja palauttamaan ihon suojamuurin. Tuotteissa on lisäksi koostumuksesta riippuen muita ihoa hoitavia ainesosia, kuten keramideja, sheavoita ja glyseriiniä.

Aveeno® on kehitetty kuivalle, ärtyneelle, kutisevalle ja ihottumaan taipuvaiselle iholle. Tuotteet ovat hajustamattomia tai miedosti hajustettuja, väriaineettomia ja dermatologisesti testattuja.


CeraVe

Yhdysvaltalainen CeraVe on yhdessä ihotautilääkäreiden kanssa kehitetty ihonhoitosarja, jonka kaikki tuotteet ovat hajusteettomia ja sisältävät ihon normaalille toiminnalle välttämättömiä keramideja. Keramidien puute liittyy myös useisiin ihosairauksiin, kuten akneen, ruusufinniin, psoriaasiin ja atooppiseen ihottumaan. Aurinko, sään vaihtelut ja ikä vaikuttavat myös ihon keramidien määrään. CeraVe:n ideana on tuotteiden pitkävaikutteisuus: tuotteiden teknologia vapauttaa kosteuttavia aineosia iholle pikkuhiljaa jopa 24 tunnin ajan. 

CeraVe-sarjasta löytyy puhdistavia ja kosteuttavia tuotteita vartalolle, käsille ja jaloille sekä kasvoille, myös silmänympärysiholle. Tuotteet sopivat päivittäiseen käyttöön. CeraVe-tuotteissa on vaihtoehtoja eri ihotyypeille rasvoittuvasta erittäin kuivaan ja karheaan. Akneiholle löytyy omat tuotteensa.


Ducray

Ranskalaisen lääke- ja dermokosmetiikka-alan yritys Pierre Fabren Ducray-sarja tarjoaa tehokkaat hoitoratkaisut ihon ja päänahan ongelmatilanteisiin sekä päivittäiseen hyvinvointiin. Sarjasta löytyy tutkitusti tehokkaat tuotteet niin eri syistä hilseilevälle päänahalle, kutisevalle päänahalle ja iholle, kuin myös rasvoittuvalle tai kuivalle päänahalle. Ihonhoitosarjoista löydät kokonaisvaltaisen ratkaisun epäpuhtaalle ja akneiholle. Sarjasta löydät myös ylläpitävät tuotteet hoitojaksojen välille ja koko perheelle sopivat päivittäistuotteet. Sarjan valikoimassa on myös liialliseen hikoiluun helpotusta tuovia tuotteita kasvoille, käsille, jaloille ja kainaloon.


Eucerin

Saksalaisen Eucerin-ihonhoitosarjan tuotteet ovat tutkittuja, tehokkaita ja turvallisia. Tuotteet on kehitetty erityisesti herkälle iholle. Tuotteet sisältävät vain tutkittuja, huolellisesti valittuja raaka-aineita vähentääkseen allergioiden ja ihoreaktioiden riskiä. Kaikki tuotteet ovat kliinisesti testattuja ja kehitetty yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa. 

Eucerinin tuotteet ratkaisevat monia ihoon liittyviä ongelmia ja tuotteet auttavat ihoa korjaamaan itse itseään. Koska kaikki valmistuksessa käytetyt aineet ovat huolella valittuja, allergioiden ja ihoreaktioiden riskiä on saatu minimoitua.

Lue lisää ›

Favora

Suomalainen Favora-ihonhoitosarja sopii herkällekin iholle. Kaikki käytettävät raaka-aineet ovat puhtaita ja turvallisia, eivätkä ne sisällä väriaineita tai keinotekoisia hajusteita. Hoitavia ainesosia on poikkeuksellisen paljon. Erityisesti herkän ihon hyvinvoinnille on tärkeää hellävarainen puhdistus, tehokas kosteutus ja ihoa suojaavat ainesosat. Tavoitteena on hyväkuntoinen ja vastustuskykyinen iho, joka toipuu paremmin myös erilaisista rasituksista. 

Favoran tuotteet sopivat useimmille herkkäihoisille, allergisille, astmaatikoille ja tuoksuyliherkille sekä kaikille laadukasta ihonhoitoa arvostaville. 

Favora-tuotteita ei ole testattu eikä testata eläimillä. Favora-tuotteissa käytetään ainoastaan EU:n kosmetiikkadirektiivin mukaisia, kosmetiikassa sallittuja raaka-aineita. Kaikki Favora-tuotteet ovat mineraaliöljyttömiä ja parabeenittomia.

Pakkaukset on suunniteltu herkän ihon ehdoilla. Ilmatiiviit pumppupakkaukset vaikuttavat tuotteen laatuun, sillä ne eivät päästä avattuunkaan pakkaukseen epäpuhtauksia, joten säilöntäaineita tarvitaan huomattavasti vähemmän tai ei lainkaan.

Favora suosii ympäristöystävällisiä ratkaisuja, ja pakkaukset ovat kierrätettäviä.

Lue lisää ›


Fillerina®

Sveitsiläisen Fillerina®-sarjan tuotteet ovat LABO-laboratorion monivuotisen tutkimuksen tulos ihon kosteuden, kiinteyden ja täyteläisyyden palauttamiseksi ilman pistoshoitoa.

Fillerina® on juonteita madaltava ja iholle täyteläisyyttä lisäävä täyteainehoitosarja. Fillerina-tuotteiden ainutlaatuinen ominaisuus on, että tuotteet sisältävät eri molekyylikokoa olevia hyaluronihappoja. Eri molekyylipainon hyaluronihapot varmistavat kosteuden sitoutumisen syvempiin ihokerroksiin, jolloin tuloksena on täyteläisempi ja sileämpi iho.

Hyaluronihappojen vaikutusta tuotteissa täydentää Matrifull-peptidi, joka edesauttaa kollageenin ja fibronektiinin uudelleen muodostumista ja ihon uudistumista. Fillerina-tuotteiden sisältämät heksapeptidit auttavat ylläpitämään ihon kosteutta edistämällä veden virtausta kaikissa ihokerroksissa.


La Roche-Posay

Ranskalainen La Roche-Posay on yksi L'Oréal Groupin alamerkeistä. 

La Roche-Posay luo uuden sukupolven ihonhoitotuotteita herkkäihoisten tarpeisiin, joiden aktiiviaineena toimii La Roche-Posay -lähdevesi. La Roche-Posay’n tärkein formulointiperiaate on minimalistisuus: aktiiviainesosat rajoitetaan mahdollisimman yksinkertaisiin, mutta tehokkaisiin yhdistelmiin. Toinen tärkeä periaate on aktiiviaineiden optimaalisten pitoisuuksien käyttäminen. Uusintapakkausteknologiaa hyödyntämällä voidaan optimoida tuotteiden säilyvyyttä ja siten edelleen yksinkertaistaa tuotteiden koostumuksia.

Lue lisää ›


Louis Widmer

Sveitsiläinen Louis Widmer on kansainvälisesti toimiva kosmetiikka- ja farmasiayritys.  Louis Widmerillä on jokaiselle ihotyypille sopivia tuotteita kasvojen ja vartalon ihonhoitoon sekä auringolta suojautumiseen. Laadukkaat ihonhoitotuotteet luodaan innovatiivisuuden sekä pitkäaikaisen asiantuntemuksen avulla. Lähes kaikkia kasvojenhoitotuotteita on saatavana miedosti hajustettuina tai hajusteettomina.


SVR

Ranskalainen SVR tarjoaa herkälle iholle dermatologisia ratkaisuja korkeilla aktiiviainepitoisuuksilla. Juuri optimaaliset aktiiviainepitoisuudet takaavat nopeita ja näkyviä tuloksia. SVR-tuotteet ovat turvallisia ja tehokkaita käytössä ja sopivat myös herkimmälle iholle.

SVR-dermokosmetiikka taistelee hormonihäiritsijöitä vastaan, sillä sarjan tuotteet testataan omassa laboratoriossa kokonaisuutena eikä vain yksittäisinä raaka-aineina. Laboratorio on erikoistunut mittaamaan hormonitoimintaa häiritsevien aineiden vaikutuksia eläviin organismeihin yli kymmenen vuoden ajan.

SVR:n tuotteet ovat saavuttaneet sekä ihotautilääkäreiden että tyytyväisten asiakkaiden luottamuksen useissa maissa ympäri maailmaa


Vichy

Ranskalainen Vichy on yksi L'Oréal Groupin alamerkeistä. Kaikki Vichyn tuotteet sisältävät ainutlaatuista vulkaanista Thermal Spa -lähdevettä, jolla on tutkitusti ihoa vahvistava ja suojaava vaikutus. Juuri sen ansiosta Vichy-tuotteet ovat niin hyvin siedettyjä, aina herkälle iholle sopivia, hypoallergeenisiä eivätkä tuki ihohuokosia.

Vichyn hyödyntämä mineraalinen lähdevesi sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän mineraaleja, jotka tasapainottavat, vahvistavat ja uudistavat ihoa. Ihoamme rasittavat päivittäin esimerkiksi ilmansaasteet ja auringon UV-säteet. Vichyn tuotteet auttavat parantamaan ihon vastustuskykyä, ja iho pystyy paremmin torjumaan näitä päivittäisiä haasteita.

Vichy panostaa toiminnassaan laadukkaaseen tutkimustyöhön ja jatkuvaan tuotekehitykseen. Sen dermokosmetiikkatuotteet valmistetaan valvotuissa lääketehdasolosuhteissa ja tuotteiden valmistuksessa käytetään hyviä tuotantotapoja ja tiukkoja laadunvarmennusmenetelmiä.

Kaikki Vichyn tuotteet on dermatologisesti testattu eli niiden testaaminen suoritetaan ihotautilääkärien valvonnassa. Kaikkien Vichyn tuotteiden tehokkuus on todistettu kliinisin testein.

Lue lisää ›

Sijainti Soita