Lääkkeiden annosjakelu

Lääkkeiden annosjakelu Myyrmannin Apteekissa Vantaalla

Koneellinen annosjakelu tekee lääkkeiden ottamisesta helppoa ja turvallista.

Lääkkeiden koneellinen annosjakelu sopii erityisesti henkilöille, joilla on jatkuva lääkehoidon tarve ja jotka käyttävät useita eri lääkkeitä yhtä aikaa. Annosjakelussa lääkkeiden ja annosjakelupalkkion korvausten osalta noudatetaan samoja menettelytapoja poikkeavan lääkekohtaisen omavastuun perimisestä, lääketaksasta sekä suorakorvausmenettelystä kuin muissakin lääketoimituksissa.

Annosjakelussa kone kerää ja pakkaa lääkkeet hygieenisesti yksittäisiin annospusseihin, joissa on merkintä lääkkeen ottamisen päivästä ja kellonajasta. Asiakas saa lääkkeet kahden viikon ajaksi, ja annospussit tekevät lääkkeiden ottamisesta helpompaa ja turvallisempaa. Annosjakelussa asiakkaalle ei jää suuria määriä käyttämättömiä lääkkeitä, jos lääkitys lopetetaan tai siinä tapahtuu muutoksia.

Annosjakelupalvelussa huomioimme myös lääkehoidon arvioinnin. Tämä varmistaa, että kaikki asiakkaalle määrätyt lääkkeet ovat yhteensopivia ja lääkkeiden mahdolliset haittavaikutukset saadaan minimoitua. 

Kerromme mielellämme lisää palvelusta, tule käymään tai ota yhteyttä. Myyrmannin Apteekki on helposti saavutettavissa, sijaitsemme Vantaalla Myyrmannin kauppakeskuksen yhteydessä.

Tervetuloa

Lääkehaku kertoo lääkkeesi saatavuuden

Kuulumme kätevään Lääkehaku-palveluun, josta voit tarkastaa lääkkeiden saatavuuden meillä tai muussa apteekissa. Palvelu kertoo myös lääkkeiden vaihtokelpoisuuden. 

Tutustu Lääkehakuun ›

Sijainti Soita