Lääkkeet ja lääke­neuvonta

Lääkkeet ja lääkeneuvonta Myyrmannin Apteekissa Vantaalla

Selkeyttä ja turvaa lääkeasioihin Myyrmannin Apteekista.

Tarvitsetko neuvoa lääkeasioihin, kuten lääkkeiden ottamiseen ja oikeaoppiseen säilytykseen? Olemme täällä sinua varten.

Tule käymään apteekissamme, niin henkilökuntamme opastaa sinua lääkityksesi toteutuksessa. Neuvomme reseptilääkkeiden rinnalla myös itsehoitolääkkeiden valinnoissa. Joillakin itsehoitolääkkeillä saattaa myös olla haitta- ja yhteisvaikutuksia suhteessa muihin lääkkeisiin, mutta me varmistamme, että tiedät kunkin lääkkeen turvallisen käytön.

Tiesitkö, että jos lääkityksesi on jatkuvaa ja käytössäsi on useampi lääke, voi lääkkeiden annosjakelupalvelumme olla sopiva juuri sinulle? Lääkeneuvontamme on avuksi kaikissa elämää ja terveyttä koskevissa tilanteissa.

Apteekkimme sijaitsee Vantaalla kauppakeskus Myyrmannin yhteydessä. Piipahda paikalle, niin katsotaan lääkeasiat kuntoon!

Tervetuloa

Otamme vastaan lääke­jätteet

Onko kotonasi vanhentuneita tai käyttämättä jääneitä lääkkeitä? Tuo ne meille. Otamme maksutta vastaan lääkejätteitä ja toimitamme ne vaarallisen jätteen käsittelyyn. Tällaisia lääkkeitä ei voida hyvittää asiakkaalle lääkelain ja viranomaisten ohjeiden mukaan.

Lääkejätteet ›

Ohjeita lääkejätteiden palautukseen

  • Poista lääkepakkauksista ohjetarrat ja muut potilastietoja sisältävät merkinnät.
  • Tuo lääkkeet apteekkiin mieluiten tiiviissä, läpinäkyvässä muovipussissa.
  • Voit poistaa tabletit ja kapselit alkuperäispakkauksistaan, mutta läpipainopakkauksissa olevia tabletteja ja kapseleja ei tarvitse poistaa pakkauksistaan.
  • Palauta nestemäiset lääkkeet mieluiten alkuperäisissä pakkauksissaan ja pakkaa ne erilliseen muovipussiin.
  • Palauta sytostaattivalmisteet ja joditabletit sekä muut jodia sisältävät lääkkeet erillisessä, läpinäkyvässä muovipussissa alkuperäispakkauksissaan. Jodipitoisia valmisteita ovat mm. Jodix-tabletit sekä Betadine- ja Iodosorb-valmisteet.
  • Palauta elohopeaa sisältävät kuumemittarit erillään lääkejätteistä. Sulje rikkoutuneet elohopeakuumemittarit esimerkiksi tiiviiseen lasipurkkiin.
  • Pakkaa ruiskut ja neulat turvallisuussyistä esimerkiksi tyhjään muovipulloon tai lasipurkkiin.
  • Huom! Emme ota vastaan kemikaaleja, hiuslakkapulloja, paristokäyttöisiä kuumemittareita tai muita sähkölaitteita, paristoja ym.

Kiitos yhteistyöstä!

Lääkehaku kertoo lääkkeesi saatavuuden

Kuulumme kätevään Lääkehaku-palveluun, josta voit tarkastaa lääkkeiden saatavuuden meillä tai muussa apteekissa. Palvelu kertoo myös lääkkeiden vaihtokelpoisuuden.

Tutustu Lääkehakuun ›

Sijainti Soita