Apteekkikosmetiikka

Apteekistamme löydät kattavan valikoiman tuotteita kasvojen ja vartalon ihonhoitoon

Laadukas apteekkikosmetiikka kuuluu Myyrmannin apteekin valikoimaan. Kosmetiikkaneuvojamme auttavat mielellään kosmetiikkatuotteiden yksilöllisissä ja ihokohtaisissa valinnoissa. Tervetuloa tutustumaan laadukkaisiin, tieteellisesti tutkittuihin merkkituotteisiin, joita on tarjolla vain apteekissa!

Liikkeemme sijaitsee Vantaan Myyrmäessä kauppakeskus Myyrmannin yhteydessä Rajatorpantien varressa.

 

vichy

Vichy

Lähdevettä sisältävät Vichy-tuotteet ovat hypoallergeenisia eivätkä tuki ihohuokosia. Tuotteet on valmistettu lääketeollisuudessa ja ne on testattu myös herkällä iholla ihotautilääkäreiden valvonnassa. Vichy pyrkii ennaltaehkäisemään ja korjaamaan ihon fysiologista epätasapainoa, kuten ihon pinnan kuivuutta, ryppyjen syntymistä ja selluliitin muodostumista kudoksiin. Vichy kunnioittaa eettisiä toimintatapoja, joka takaa tuotteiden turvallisuuden.

Tuotesarjan omille sivuille »

La Roche-Posay

La Roche-Posay

La Roche-Posay luo uuden sukupolven ihonhoitotuotteita herkkäihoisten tarpeisiin, joiden aktiiviaineena toimii La Roche-Posay -lähdevesi. La Roche-Posay’n tärkein formulointiperiaate on minimalistisuus: aktiiviainesosat rajoitetaan mahdollisimman yksinkertaisiin mutta tehokkaisiin yhdistelmiin. Toinen tärkeä periaate on aktiiviaineiden optimaalisten pitoisuuksien käyttäminen. Uusinta pakkausteknologiaa hyödyntämällä voidaan optimoida tuotteiden säilyvyyttä ja siten edelleen yksinkertaistaa tuotteiden koostumuksia.

Tuotesarjan omille sivuille »

Avene

Avène

Hoitava Avène-ihonhoitosarja on kehitetty erityisesti herkän ihon tarpeisiin. Valmistaja on ranskalainen Pierre Fabre, joka on tunnettu myös luotettavana lääkealan yrityksenä.

Kaikki Avène-tuotteet perustuvat ihoa rauhoittavaan Avène-terveyslähdeveteen. Sen ihoa rauhoittava vaikutus on tunnettu jo 1700-luvulta lähtien, ja nykyään Avène-veden vaikutuksesta on julkaistu jo noin 50 kliinistä tutkimusta. Tuotteissa allergiaa aiheuttavien raaka-aineiden määrä ja käyttö on minimoitu, ja kaikki valmisteet ovat testattu kliinisin kokein ihotautilääkärien valvonnassa.

Tuotesarjan omille sivuille »

favora

Favora

Suomalainen Favora-ihonhoitosarja sopii herkällekin iholle. Kaikki käytettävät raaka-aineet ovat puhtaita ja turvallisia, eivätkä ne sisällä väriaineita tai keinotekoisia hajusteita. Hoitavia ainesosia on poikkeuksellisen paljon.

Erityisesti herkän ihon hyvinvoinnille on tärkeää hellävarainen puhdistus, tehokas kosteutus ja ihoa suojaavat ainesosat. Tavoitteena on hyväkuntoinen ja vastustuskykyinen iho, joka toipuu paremmin myös erilaisista rasituksista.

Tuotesarjan omille sivuille »

aco

Aco

Ruotsalainen ihonhoitosarja ACO sisältää monipuolisen valikoiman tuotteita kauneudenhoitoon, iho-ongelmiin sekä henkilökohtaiseen hygieniaan.

ACO:n valikoima sisältää sekä lääkevalmisteita että ihonhoitotuotteita. Omat erityistuotteet löytyvät esimerkiksi aknen, kasvojen ja vartalon hoitoon. Lisäksi ACO:lla on omat tuotteet intiimihygieniaan.

Tuotesarjan omille sivuille »

Widmer

Louis Widmer

Kasvojen iho tarvitsee yksilöllistä ihonhoitoa ja Louis Widmer tarjoaa
kokonaisvaltaisen hoito-ohjelman, jossa jokainen ihotyyppi on otettu
huomioon. Hoito-ohjelman määrittämisessä ratkaisevia tekijöitä ovat
ihotyyppi, ihon kunto ja ikä.


Hellävaraisen ja tehokkaan puhdistuksen lisäksi Widmer tarjoaa päivä- ja yövoiteita 

erilaisten ihotyyppien tarpeisiin. Anti-ageing -hoitosarja antaa luotettavaa ja
pitkäaikaista suojaa ihon ennenaikaista ikääntymistä vastaan. Lähes
kaikkia kasvojenhoitotuotteita on saatavana miedosti hajustettuina tai
hajusteettomina.


Tuotesarjan omille sivuille »

Sebamed

Sebamed

Sebamed on ihonhoitosarja, joka ylläpitää herkän ihon hyvinvointia ja tervettä tasapainoa. Sebamed-sarjan pH on ihoystävällinen 5,5. Koko sarja perustuu tutkitusti turvallisiin hoitotuotteisiin, jotka tukevat ihon tasapainoa ja omia suojamekanismeja.

Yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa kehitetty, monipuolinen Sebamed-valikoima huomioi erilaisten ihotyyppien tarpeet.

Saippuaton Sebamed Clear Face -sarja vahvistaa ihon oman suojakerroksen luonnollista toimintaa, joka estää talirauhasia tukkeutumasta sekä torjuu aknea aiheuttavien bakteerien kasvua. Tuotteet eivät kuivata eivätkä ärsytä ihoa.

Tuotesarjan omille sivuille »

Eucerin

Eucerin ihonhoitosarja sisältää turvallisia ja tehokkaita tuotteita, jotka on kehitetty erityisesti herkälle iholle. Yli 100
vuoden ihonhoitokokemuksella Eucerin tarjoaa laajan valikoiman tuotteita ihon yksilöllisiin tarpeisiin ja kaikille ihotyypeille varmistaen, että iho saa kaikkein parhaimman hoidon. Eucerin-tuotteet ovat miellyttäviä, nopeasti imeytyviä eivätkä tuki ihohuokosia.

Tuotteet sisältävät vain tutkittuja, huolellisesti valittuja raaka-aineita vähentääkseen allergioiden ja ihoreaktioiden riskiä. Aktiiviaineiden optimaalisten pitoisuuksien käyttäminen on dermatologisesti perusteltu hyvän tuloksen saamiseksi. Kaikki tuotteet ovat kliinisesti testattuja ja kehitetty yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa.

Tuotesarjan omille sivuille

Atopic on