09 530 8850

Avoinna joka päivä klo 8-22

Iskoskuja 3 A 37, 01600 VANTAA

Käyntiosoite: Rajatorpantie 5

Apteekkikosmetiikka

Apteekistamme löydät kattavan valikoiman tuotteita kasvojen ja vartalon ihonhoitoon

Laadukas apteekkikosmetiikka kuuluu Myyrmannin apteekin valikoimaan. Kosmetologimme sekä kosmetiikkaneuvojamme auttavat mielellään kosmetiikkatuotteiden yksilöllisissä ja ihokohtaisissa valinnoissa. Tervetuloa tutustumaan laadukkaisiin, tieteellisesti tutkittuihin merkkituotteisiin, joita on tarjolla vain apteekissa!

Liikkeemme sijaitsee Vantaan Myyrmäessä kauppakeskus Myyrmannin yhteydessä Rajatorpantien varressa. Myymälän lisäksi voit tehdä ostoksia verkkoapteekissa ympäri vuorokauden.

vichy

Vichy

Lähdevettä sisältävät Vichy-tuotteet ovat hypoallergeenisia eivätkä tuki ihohuokosia. Tuotteet on valmistettu lääketeollisuudessa ja ne on testattu myös herkällä iholla ihotautilääkäreiden valvonnassa. Vichy pyrkii ennaltaehkäisemään ja korjaamaan ihon fysiologista epätasapainoa, kuten ihon pinnan kuivuutta, ryppyjen syntymistä ja selluliitin muodostumista kudoksiin. Vichy kunnioittaa eettisiä toimintatapoja, joka takaa tuotteiden turvallisuuden.

Tuotesarjan omille sivuille »

La Roche-Posay

La Roche-Posay

La Roche-Posay luo uuden sukupolven ihonhoitotuotteita herkkäihoisten tarpeisiin, joiden aktiiviaineena toimii La Roche-Posay -lähdevesi. La Roche-Posay’n tärkein formulointiperiaate on minimalistisuus: aktiiviainesosat rajoitetaan mahdollisimman yksinkertaisiin mutta tehokkaisiin yhdistelmiin. Toinen tärkeä periaate on aktiiviaineiden optimaalisten pitoisuuksien käyttäminen. Uusinta pakkausteknologiaa hyödyntämällä voidaan optimoida tuotteiden säilyvyyttä ja siten edelleen yksinkertaistaa tuotteiden koostumuksia.

Tuotesarjan omille sivuille »

Avene

Avène

Hoitava Avène-ihonhoitosarja on kehitetty erityisesti herkän ihon tarpeisiin. Valmistaja on ranskalainen Pierre Fabre, joka on tunnettu myös luotettavana lääkealan yrityksenä.

Kaikki Avène-tuotteet perustuvat ihoa rauhoittavaan Avène-terveyslähdeveteen. Sen ihoa rauhoittava vaikutus on tunnettu jo 1700-luvulta lähtien, ja nykyään Avène-veden vaikutuksesta on julkaistu jo noin 50 kliinistä tutkimusta. Tuotteissa allergiaa aiheuttavien raaka-aineiden määrä ja käyttö on minimoitu, ja kaikki valmisteet ovat testattu kliinisin kokein ihotautilääkärien valvonnassa.

Tuotesarjan omille sivuille »

favora

Favora

Suomalainen Favora-ihonhoitosarja sopii herkällekin iholle. Kaikki käytettävät raaka-aineet ovat puhtaita ja turvallisia, eivätkä ne sisällä väriaineita tai keinotekoisia hajusteita. Hoitavia ainesosia on poikkeuksellisen paljon.

Erityisesti herkän ihon hyvinvoinnille on tärkeää hellävarainen puhdistus, tehokas kosteutus ja ihoa suojaavat ainesosat. Tavoitteena on hyväkuntoinen ja vastustuskykyinen iho, joka toipuu paremmin myös erilaisista rasituksista.

Tuotesarjan omille sivuille »

aco

Aco

Ruotsalainen ihonhoitosarja ACO sisältää monipuolisen valikoiman tuotteita kauneudenhoitoon, iho-ongelmiin sekä henkilökohtaiseen hygieniaan.

ACO:n valikoima sisältää sekä lääkevalmisteita että ihonhoitotuotteita. Omat erityistuotteet löytyvät esimerkiksi aknen, kasvojen ja vartalon hoitoon. Lisäksi ACO:lla on omat tuotteet intiimihygieniaan.

Tuotesarjan omille sivuille »

Widmer

Louis Widmer
IDUN

IDUN Minerals

IDUN Minerals on ruotsalainen sarja hoitavia ja suojaavia mineraalimeikkejä, jotka on kehitetty sopimaan kaikille ihotyypeille kuivasta rasvoittuvaan. Tuotteet sopivat myös herkkäihoisille ja erilaisista iho-ongelmista kärsiville. Ne eivät sisällä turhia lisäaineita, ja tuotteissa käytetyt mineraalit ovat erittäin tarkasti puhdistettuja.

Tuotesarjan omille sivuille »

Okabo

Okabo Organics

Okabo Organics on luonnolliseen kauneudenhoitoon ja hyvinvointiin erikoistunut suomalainen luonnonkosmetiikkasarja, jonka missiona on helpottaa ja yksinkertaistaa jokaisen naisen ihonhoitorutiineja luonnollisin keinoin. Sarjan pääraaka-aineena on ihoa ja hiuksia hoitava puhdas arganiaöljy.

Tuotesarjan omille sivuille »

Sebamed

Sebamed

Sebamed on ihonhoitosarja, joka ylläpitää herkän ihon hyvinvointia ja tervettä tasapainoa. Sebamed-sarjan pH on ihoystävällinen 5,5. Koko sarja perustuu tutkitusti turvallisiin hoitotuotteisiin, jotka tukevat ihon tasapainoa ja omia suojamekanismeja.

Yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa kehitetty, monipuolinen Sebamed-valikoima huomioi erilaisten ihotyyppien tarpeet.

Saippuaton Sebamed Clear Face -sarja vahvistaa ihon oman suojakerroksen luonnollista toimintaa, joka estää talirauhasia tukkeutumasta sekä torjuu aknea aiheuttavien bakteerien kasvua. Tuotteet eivät kuivata eivätkä ärsytä ihoa.

Tuotesarjan omille sivuille »

detria

Detria Natural Arbutin

Herkän ja ongelmaihon hoitoon kehitetty, Natural Arbutin -ihonhoitosarja on uudistunut. Kehittyneen, nykyaikaista bioteknologiaa hyödyntävän valmistusmenetelmän ansiosta Natural Arbutin on täysin orgaaninen ja entistä tehokkaampi maksaläiskien ja couperosa-ihon hoidossa. Uutena ominaisuutena tuotesarja täyttää eurooppalaisen ECOCERT-standardin, joka kieltää tuotteesta väriaineet, hajusteet, silikonit, parafiinit, alkoholit, parabeenit sekä synteettiset ainesosat.

Natural Arbutin ehkäisee ja poistaa maksaläiskiä, tasoittaa ihon värieroja sekä poistaa liikapigmenttiä arvista ja pisamista. Se on erittäin tehokas couperosa-ihon hoidossa, sillä se häivyttää ja poistaa poskipäissä ja nenänpielissä näkyvää verisuoniverkostoa. Lisäksi se rauhoittaa atooppisen ihon ärtymystä ja auttaa ihoa ruskettumaan tasaisesti.

Seerumia täydentää ravitseva yövoide, herkkien ihoalueiden hoitogeeli sekä suojaava päivävoide, joka sisältää aurinkosuojakertoimen 10.

Tuotesarjan omille sivuille »