Oletko jo apteekin kanta-asiakas?

Tervetuloa Myyrmannin apteekin kanta-asiakkaaksi

Kun liityt apteekin kanta-asiakkaaksi, voimme palvella Sinua entistä yksilöllisemmin. Keskittämällä apteekkiostoksesi apteekkiimme saat myös rahanarvoisia etuja. Kanta-asiakkaaksi liittyminen on maksutonta. Tutustu kuukauden kanta-asiakastarjouksiin!

Liittyminen

Voit liittyä apteekin kanta-asiakkaaksi helposti täyttämällä tämän sivun lomakkeen. Halutessasi voit liittää samalle kanta-asiakasnumerolle kaikki samassa taloudessa asuvat perheenjäsenet.

Voit liittyä kanta-asiakkaaksi myös lataamalla älypuhelimeesi ilmaisen Minun Apteekkini -sovelluksen, joka toimii iPhone- ja Android-laitteissa. Valitse listalta Myyrmannin apteekki (Minun apteekkini = Myyrmannin apteekki). Sinun ei tarvitse pitää mukana erillistä kanta-asiakaskorttia, vaan jatkossa Kela-kortti toimii myös kanta-asiakaskorttinasi.

app store Google play

Keskittämisedut

Kun liityt kanta-asiakkaaksemme ja liität samassa taloudessa asuvat perheenjäsenesi kanta-asiakasnumerollesi, kaikkien henkilöiden kokonaisostot kartuttavat yhteistä ostokertymää. Ostokertymää kartuttavat ilman reseptiä ostettavat tuotteet ja reseptilääkkeistä maksamasi omavastuuosuus. Kertymän mukaisen alennuksen saat suoraan kassalta kaikista normaalihintaisista itsehoitotuotteista, jotka eivät ole lääkkeitä. Alennus on voimassa yhden kalenterivuoden kerrallaan, ja se noudattaa ohessa olevaa taulukkoa.

Ostokertymä/Kalenterivuosi ALENNUS
Yli 50 € 2 %
Yli 200 € 3 %
Yli 600 € 4 %
Yli 1000 € 5 %
Yli 1500 € 8 %

Kanta-asiakkaanamme saat lisäksi

  • Tuntuvia etuja vaihtuvista kampanjatuotteistamme sähköpostitse kerran kuussa
  • Kutsuja apteekin tapahtumiin sähköpostitse
  • Erikoistarjouksia sähköpostitse
  • Minun Apteekkini -sovelluksen
  • Omat ostotietosi asiakasrekisteriin, josta voimme tarvittaessa tarkistaa sinulle määrättyjen reseptilääkkeiden yhteensopivuuden
  • Maksuttoman yhteenvedon reseptilääkeostoistasi edelliseltä tai kuluvalta kalenterivuodelta
  • Reseptin uusinnan maksutta.

Sopimusehdot

Myyrmannin apteekin kanta-asiakkaaksi liittyessä asiakas hyväksyy, että hänen henkilötietonsa tallennetaan Myyrmannin apteekin asiakasrekisteriin. Rekisteritietoja käytetään täysin luottamuksellisesti eikä niitä luovuteta ulkopuolisille tai suoramarkkinointitarkoituksiin. Allekirjoittamalla sopimuksen asiakas antaa Myyrmannin apteekille luvan käyttää asiakkaan henkilötietoja hänelle suunnattuun apteekin omaan tiedottamiseen. Jos asiakkaan henkilö- tai yhteystiedoissa tapahtuu muutoksia, sitoutuu asiakas ilmoittamaan niistä viipymättä.

Kanta-asiakaskorttina toimii Kela-kortti. Myyrmannin apteekin tietojärjestelmä seuraa asiakkaan lääkeostoja ja toimittaa tiedot Kelaan sairausvakuutuslain perusteella korvattujen reseptilääkkeiden omavastuukertymästä.

Kun vuotuinen lisäkorvaukseen oikeuttava omavastuuraja on ylittynyt, Kela lähettää asiakkaalle tästä erillisen ilmoituksen. Apteekki tarkistaa asiakkaan oikeuden suorakorvaukseen Kelan suorakorvaustietojen kyselypalvelusta jokaisen reseptilääkeoston yhteydessä.

Kanta-asiakkuus päättyy ja siihen liittyvät rekisteritiedot voidaan poistaa asiakasrekisteristä, mikäli asiakas ei ole asioinut edellisen kalenterivuoden aikana Myyrmannin apteekissa. Asiakas voi myös halutessaan itse päättää kanta-asiakkuuden milloin tahansa. Myyrmannin apteekki pidättää oikeuden mahdollisiin muutoksiin.

Onko sinulla kysyttävää? Ota yhteyttä!

Liity täyttämällä lomake

Täytä lomakkeen tiedot ja paina lähetä nappia. Liitämme Sinut kanta-asiakkaaksemme. Muistathan näyttää Kela-korttisi jokaisella asiointikerralla, jotta ostot ohjautuvat kanta-asiakastilille.

Sivuston liikenne on suojattu, joten henkilötietojen lähettäminen lomakkeen kautta on tietoturvallista.

Kanta-asiakassopimus

Olen tutustunut kanta-asiakassopimuksen ehtoihin ja hyväksyn ne
Hyväksyn, että henkilökohtaisia tietojani käsitellään tietosuojaselosteen mukaisesti *
Kyllä kiitos, minulle saa lähettää tarjouksia, etuja ja kutsuja apteekin tapahtumiin sähköisesti

MYYRMANNIN APTEEKIN JA KANTA-ASIAKKAAN VÄLINEN SOPIMUS Kanta-asiakkaaksi liittyessäni hyväksyn, että henkilötietojani tallennetaan Myyrmannin apteekin asiakasrekisteriin ja tietojani tullaan käyttämään tietosuojaselosteen mukaisesti. Rekisteritietoja käytetään täysin luottamuksellisesti eikä niitä luovuteta ulkopuolisille tai suoramarkkinointitarkoituksiin. Jos henkilö- tai yhteystiedoissani tapahtuu muutoksia, sitoudun ilmoittamaan niistä viipymättä. Kanta-asiakaskorttina toimii Kela-kortti. Myyrmannin apteekin tietojärjestelmä seuraa lääkeostojani ja toimittaa tiedot Kelaan sairausvakuutuslain perusteella korvattujen reseptilääkkeiden omavastuukertymästä. Kun vuotuinen lisäkorvaukseen oikeuttava omavastuuraja on ylittynyt, Kela lähettää minulle tästä erillisen ilmoituksen. Apteekki tarkistaa oikeuteni suorakorvaukseen Kelan suorakorvaustietojen kyselypalvelusta jokaisen reseptilääkeoston yhteydessä. Kanta-asiakkuuteni päättyy ja siihen liittyvät rekisteritiedot voidaan poistaa asiakasrekisteristä, mikäli en ole asioinut edellisen kalenterivuoden aikana Myyrmannin apteekissa. Voin myös halutessani itse päättää kanta-asiakkuuden milloin tahansa. Myyrmannin apteekki pidättää oikeuden mahdollisiin muutoksiin.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse