Apteekkimme palvelut

Myyrmannin apteekki on yksi Suomen suurimmista apteekeista, josta löytyy kaikki alan osaaminen. Tarjoamme kattavat apteekkipalvelut asiantuntevasti ja asiakaslähtöisesti. Liikkeemme sijaitsee Vantaan Myyrmäessä kauppakeskus Myyrmannin yhteydessä Rajatorpantien varressa.

Laaja valikoima lääkkeitä, kosmetiikkaa ja itsehoitotuotteita

Myyrmannin apteekissa on erittäin kattava lääkevalikoima, mikä takaa lääkkeiden nopean saatavuuden. Lääkkeiden lisäksi tuotevalikoimaamme kuuluu mm. kosmetiikkaa, ravintolisiä, eläinlääkkeitä sekä intiimi- ja haavanhoitotuotteita. Valikoimastamme löydät myös piilolinssejä ja niiden säilytysnesteitä. Ammattitaitoiset proviisorit ja farmaseutit antavat tietoa lääkkeiden oikeasta ja turvallisesta käytöstä sekä Kela-korvauksista ja lääkevaihdosta. Kosmetiikkaneuvojamme auttaa  ihonhoito- ja kosmetiikkatuotteiden valinnassa.

Osaavat astma-, diabetes- ja sydänyhdyshenkilöt

Apteekin astma-, diabetes- ja sydänyhdyshenkilöillä on uusin tieto sairauksista, joiden lääkehoitoon he ovat erikoistuneet. Yhdyshenkilöiltä voitte kysyä lääkitykseenne ja sairauteenne liittyvistä erityiskysymyksistä.

Lääkityksen tarkistus, lääkehoidon kokonaisarviointi, inhalaatiohoidon tarkistus ja annosjakelu

  • Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuutta lääkityksen tarkastukseen ja lääkehoidon kokonaisarviointiin. Palvelun tarjoaa lääkehoidon kokonaisarvioinnin erityispätevyyden saanut farmasisti.
  • Inhalaatiohoidon tarkistuksessa varmistetaan astmalääkevastaavan kanssa oikea inhalaatiotekniikka, inhalaatiolaitteiden oikeaoppinen käyttö ja puhdistaminen sekä käydään läpi suun hyvinvoinnista huolehtiminen lääkkeen käytön yhteydessä.
  • Annosjakelussa saat säännöllisesti otettavat lääkkeesi helposti annospusseissa kahden viikon välein. Myös lääkehoitosi tarkistetaan annosjakelun aloittamisen yhteydessä.

Lisätietoja palveluista saat henkilökunnaltamme!

Opetusapteekki osana farmaseutin ja proviisorin tutkintoa

Myyrmannin apteekki on opetusapteekki, jossa suoritetaan farmaseutin ja proviisorin opintoihin liittyvää apteekkiharjoittelua. Vuonna 2012 meidät palkittiin Vuoden opetusapteekiksi.

Tervetuloa palveltavaksi Myyrmannin apteekkiin!