Avoinna joka päivä klo 8-22

Iskoskuja 3 A 37, 01600 VANTAA

Käyntiosoite: Rajatorpantie 5

Lääkkeet ja lääkeneuvonta Vantaan Myyrmäessä

Monipuolista apteekkipalvelua

Myyrmannin apteekki on yksi Suomen suurimmista apteekeista, josta löytyy kaikki alan osaaminen. Tarjoamme kattavat apteekkipalvelut asiantuntevasti ja asiakaslähtöisesti. Liikkeemme sijaitsee Vantaan Myyrmäessä kauppakeskus Myyrmannin yhteydessä Rajatorpantien varressa. Myymälän lisäksi voit asioida verkkoapteekissa ympäri vuorokauden.

Laaja valikoima lääkkeitä, kosmetiikkaa ja itsehoitotuotteita

Myyrmannin apteekissa on erittäin kattava lääkevalikoima, mikä takaa lääkkeiden nopean saatavuuden. Lääkkeiden lisäksi tuotevalikoimaamme kuuluu mm. kosmetiikkaa, ravintolisiä, eläinlääkkeitä sekä intiimi- ja haavanhoitotuotteita. Ammattitaitoiset proviisorit ja farmaseutit antavat tietoa lääkkeiden oikeasta ja turvallisesta käytöstä sekä Kela-korvauksista ja lääkevaihdosta.

Osaavat astma-, diabetes- ja sydänyhdyshenkilöt

Apteekin astma-, diabetes- ja sydänyhdyshenkilöillä on uusin tieto sairauksista, joiden lääkehoitoon he ovat erikoistuneet. Yhdyshenkilöiltä voitte kysyä lääkitykseenne ja sairauteenne liittyvistä erityiskysymyksistä.

Lääkityksen tarkistus ja lääkehoidon kokonaisarviointi

Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuutta lääkityksen tarkastukseen ja lääkehoidon kokonaisarviointiin. Palvelun tarjoaa lääkehoidon kokonaisarvioinnin erityispätevyyden saanut farmasisti.

Opetusapteekki osana farmaseutin ja proviisorin tutkintoa

Myyrmannin apteekki on opetusapteekki, jossa suoritetaan farmaseutin ja proviisorin opintoihin liittyvää apteekkiharjoittelua. Vuonna 2012 meidät palkittiin Vuoden opetusapteekiksi.

Tervetuloa palveltavaksi Myyrmannin apteekkiin!

Yhteystiedot

Myyrmannin apteekki
Iskoskuja 3 A 37
01600
VANTAA
Käyntiosoite: Rajatorpantie 5
info@myyrmanninapteekki.fi
www.myyrmanninapteekki.fi
Rajatorpantie 5, Vantaa

opetusapteekki

  • internetapteekki