Apteekkikosmetiikka

Apteekkimme koulutettu henkilökunta neuvoo kosmetiikkatuotteiden yksilöllisissä, ihokohtaisissa valinnoissa. Tervetuloa tutustumaan laadukkaisiin, tieteellisesti tutkittuihin merkkituotteisiin, joita on tarjolla vain apteekissa.

 


Vichyvichy_logovichy_neovadiol_magistral

Lähdevettä sisältävät Vichy-tuotteet ovat hypoallergeenisia eivätkä tuki ihohuokosia. Tuotteet on valmistettu lääketeollisuudessa ja ne on testattu myös herkällä iholla ihotautilääkäreiden valvonnassa. Vichy pyrkii ennaltaehkäisemään ja korjaamaan ihon fysiologista epätasapainoa kuten ihon pinnan kuivuutta, ryppyjen syntymistä ja selluliitin muodostumista kudoksiin. Vichy kunnioittaa eettisiä toimintatapoja, joka takaa tuotteiden turvallisuuden.

Tuotesarjan omille sivuille »

 


La Roche-Posay

LaRPcicaplast

La Roche-Posay luo uuden sukupolven ihonhoitotuotteita herkkäihoisten tarpeisiin, joiden aktiiviaineena toimii La Roche-Posay-lähdevesi. La Roche-Posay’n tärkein formulointiperiaate on minimalistisuus: aktiiviainesosat rajoitetaan mahdollisimman yksinkertaisiin, mutta tehokkaisiin yhdistelmiin. Toinen tärkeä periaate on aktiiviaineiden optimaalisten pitoisuuksien käyttäminen. Uusinta pakkausteknologiaa hyödyntämällä voidaan optimoida tuotteiden säilyvyyttä ja siten edelleen yksinkertaistaa tuotteiden koostumuksia.

Tuotesarjan omille sivuille »


AvèneAveneAvene tuotteet yhteistyössä allergia ja astmaliiton kanssa

Hoitava Avène-ihonhoitosarja on kehitetty erityisesti herkän ihon tarpeisiin. Valmistaja on ranskalainen Pierre Fabre, joka on tunnettu myös luotettavana lääkealan yrityksenä.

Kaikki Avène-tuotteet perustuvat ihoa rauhoittavaan Avène-terveyslähdeveteen. Sen ihoa rauhoittava vaikutus on tunnettu jo 1700-luvulta lähtien ja tänä päivänä Avène-veden vaikutuksesta on julkaistu jo noin 50 kliinistä tutkimusta. Tuotteissa allergiaa aiheuttavien raaka-aineiden määrä ja käyttö on minimoitu ja kaikki valmisteet ovat testattu kliinisin kokein ihotautilääkärien valvonnassa.

Tuotesarjan omille sivuille »

 


Favorafavora_logofavorakaikkituotteet_200

Suomalainen Favora ihonhoitosarja sopii herkällekin iholle. Kaikki käytettävät raaka-aineet ovat puhtaita ja turvallisia, eivätkä ne sisällä väriaineita tai keinotekoisia hajusteita. Hoitavia ainesosia on poikkeuksellisen paljon.

Erityisesti herkän ihon hyvinvoinnille on tärkeää hellävarainen puhdistus, tehokas kosteutus ja ihoa suojaavat ainesosat. Tavoitteena on hyväkuntoinen ja vastustuskykyinen iho, joka toipuu paremmin myös erilaisista rasituksista.

Tuotesarjan omille sivuille »

 


 

AcoACO_Since_1939_Logo_outlinesACO_spotless250

Ruotsalainen ihonhoitosarja ACO sisältää monipuolisen valikoiman tuotteita kauneudenhoitoon, iho-ongelmiin sekä henkilökohtaiseen hygieniaan.

ACO:n valikoima sisältää sekä lääkevalmisteita että ihonhoitotuotteita. Omat erityistuotteet löytyvät esimerkiksi aknen, kasvojen ja vartalon hoitoon. Lisäksi ACO:lla on omat tuotteet intiimihygieniaan.

Tuotesarjan omille sivuille »


WidmerWidmer

Louis Widmer -ihonhoitotuotteet perustuvat uusimpaan dermatologiseen tietämykseen ja tunnusomaista tuotteille on niiden optimaalinen vaikutus ja siedettävyys. Tuotteet valmistetaan ja kehitellään Louis Widmerin omissa laboratorioissa tiiviissä yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa.

Tuotesarjan omille sivuille »

 


IDUN MineralsIdunFamily_wide_2014_FB

IDUN Minerals on ruotsalainen sarja hoitavia ja suojaavia mineraalimeikkejä, jotka on kehitetty sopimaan kaikille ihotyypeille kuivasta rasvoittuvaan. Tuotteet sopivat myös herkkäihoisille ja erilaisista iho-ongelmista kärsiville. Ne eivät sisällä turhia lisäaineita ja tuotteissa käytetyt mineraalit ovat erittäin tarkasti puhdistettuja.

Tuotesarjan omille sivuille »

 


Okabo Organicsokabo_ryhmakuva_300

Okabo Organics on luonnolliseen kauneudenhoitoon ja hyvinvointiin erikoistunut suomalainen luonnonkosmetiikkasarja, jonka missiona on helpottaa ja yksinkertaistaa jokaisen naisen ihonhoitorutiineja luonnollisin keinoin.
Sarjan pääraaka-aineena on ihoa ja hiuksia hoitava puhdas Arganöljy.

 

Tuotesarjan omille sivuille »

 


SebamedSebamedSEBAMEDclearfaceLOGO_200

Sebamed on ihonhoitosarja, joka ylläpitää herkän ihon hyvinvointia ja tervettä tasapainoa. Sebamed-sarjan pH on ihoystävällinen 5.5. Koko sarja perustuu tutkitusti turvallisiin hoitotuotteisiin, jotka tukevat ihon tasapainoa ja omia suojamekanismeja.

Yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa kehitetty, monipuolinen Sebamed-valikoima huomioi erilaisten ihotyyppien tarpeet.

Saippuaton Sebamed Clear Face -sarja vahvistaa ihon oman suojakerroksen luonnollista toimintaa, joka estää talirauhasia tukkeutumasta sekä torjuu aknea aiheuttavien bakteerien kasvun. Tuotteet ei kuivata eikä ärsytä ihoa.

 

Tuotesarjan omille sivuille »

 


DecubalDecubal

Decubal Body -tuotteet ovat mietoja ja nopeasti imeytyviä voiteita koko keholle. Decubal Clinic Creme ja Decubal Body Lotion sisältävät lanoliinia, jonka kosteuttava ja pehmentävä vaikutus perustuu ihon uloimpaan sarveiskerrokseen varastoituvaan veteen. Nämä voiteet ovat SV-korvattavia lääkärin määräyksellä pitkäaikaisten ihosairauksien hoidossa.

Decubal Face -tuotteet ovat ravitsevia ja kosteuttavia kasvovoiteita kuivalle ja herkälle iholle. Decubal-tuoteperheessä on myös hellävaraiset pesutuotteet kasvoille ja koko vartalolle.

Tuotesarjan omille sivuille »

 

 


Detria Natural ArbutinDetria

Herkän ja ongelmaihon hoitoon kehitetty, Natural Arbutin -ihonhoitosarja on uudistunut. Kehittyneen, nykyaikaista bioteknologiaa hyödyntävän valmistusmenetelmän ansiosta Natural Arbutin on täysin orgaaninen ja entistä tehokkaampi maksaläiskien ja couperosa-ihon hoidossa. Uutta tuotesarjassa on, että se täyttää eurooppalaisen ECOCERT-standardin, joka kieltää tuotteesta väriaineet, hajusteet, silikonit, parafiinit, alkoholit, parabeenit ja synteettiset ainesosat.
Käyttötarkoitus

Natural Arbutin ehkäisee ja poistaa maksaläiskiä, tasoittaa ihon värieroja sekä poistaa liikapigmenttiä arvista ja pisamista. Se on erittäin tehokas couperosa-ihon hoidossa, sillä se häivyttää ja poistaa poskipäissä ja nenänpielissä näkyvää verisuoniverkostoa. Lisäksi se rauhoittaa atooppisen ihon ärtymystä ja auttaa ihoa ruskettumaan tasaisesti.
Seerumia täydentää ravitseva yövoide, herkkien ihoalueiden hoitogeeli sekä suojaava päivävoide, joka sisältää aurinkosuojakertoimen 10.

Tuotesarjan omille sivuille »